Erik-Jan Rosendahl te gast in Insite op V-Radio

V-RadioHmm, ik heb de barbecue al aangestoken en het eerste vlees ligt er al op. Ik denk dat veel mensen genieten van het mooie weer, maar mocht je draadloos internet hebben of er geen probleem mee te hebben om binnen te zitten, dan kun je tussen 20:00 en 22:00 uur luisteren naar 'Insite' op V-Radio. Donderdag-avond is Erik-Jan Rosendahl in te gast in het programma over radio gepraat wordt.

Presentator Ewald van Liempt praat met Erik-Jan over zijn radiocarrière. Erik-Jan is in het verleden vaak op de radio te horen geweest onder verschillende pseudoniemen. In 1998 ging hij samen met Jeroen Nieuwenhuize en Michiel Veenstra het programma Morning J.E.M maken, Erik-Jan was hierbij side-kick.

Later werd hij side-kick van Bart van Leeuwen op Radio Nationaal. Op 5 april 2005 werd hij side-kick van MiddenIndeNachtRick met Rick van Velthuysen op Radio 538. Echter op 28 juni 2007 verlengd Radio 538 zijn contract niet wegens ‘verschil van inzicht'. Luisteraars voeren actie om Erik-Jan terug te krijgen op de zender, maar zonder resultaat.

Vanavond praat Erik-Jan met Ewald over onder andere zijn tijd bij Radio 538 en zijn huidige werkzaamheden. 'Insite' is te horen via V-Radio.

Zie ook:
- De bitchfight kan beginnen!

Lees ook:Actiegroep met steunbetuigingen voor MIDNR
Lees ook:WeekendRick verdwijnt tóch van Radio 538
Lees ook:Joey Hereman de nacht in
Lees ook:Directeur Radio 538 te gast bij Insite
Lees ook:Marlous en Rick herenigd in WeekendRick

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>