3FM-dj’s nemen zusterstation over

Donderdag is het zover, dan nemen zes dj's van 3FM het roer over op Radio 4. De klassieke muziekzender wordt één dag lang gepresenteerd door jocks van het hippe popstation dat ook onder de paraplu van de Publieke Omoep valt. En de presentatoren van Radio 4 worden voor even gedegradeerd tot sidekick.

De namen die donderdag 20 november achter de knoppen van Radio 4 plaatsnemen zijn: Gerard Ekdom, Paul Rabbering, Giel Beelen, Michiel Veenstra, Eric Corton en Annemieke Schollaardt. Zij presenteren een dag lang 'Roll Over Beethoven'. Omdat de klassieke muziekkennis van de jocks niet even ver reikt als die van de Radio 4-presentatoren, nemen de laatsten een plek in als side-kick.

Tijdens Roll Over Beethoven klinkt er elk uur een popnummer dat geïnspireerd is op een klassieke compositie. De 3FM-dj's stellen een eigen klassieke top drie samen en de sidekicks laten de dj's persoon-lijke favorieten horen om ze te overtuigen van veel klassieke muziek-schoonheid. 'Roll Over Beethoven' is de hele dag te volgen via Radio 4 en via een webcast op Radio4.nl.

Schema

Wanneer kun je nu wie horen? In onderstaand schema zie je welke 3FM-dj op welke tijd te horen is en met welke sidekick van Radio 4. De presentatietijden zijn ingedeeld dat iedere 3FM-dj ook nog zijn/haar eigen programma die dag kan presenteren.
 
07:00 – 09:00 uur: Gerard Ekdom en Hans van den Boom
09:00 – 11:00 uur: Paul Rabbering en Frits Bloemink
11:00 – 13:00 uur: Giel Beelen en Maartje van Weegen
13:00 – 15:00 uur: Michiel Veenstra en Mark Brouwers
15:00 – 17:00 uur: Eric Corton en Wouter Pleijsier
17:00 – 19:30 uur: Annemieke Schollaardt Ernst Daniël Smid

Ten opzichte van het eerste schema is Rob Stenders nu vervangen door Annemieke Schollaardt. Stenders is door ziekte ook niet te horen bij 'Stenders Eetvermaak' en wordt daar vervangen door Bart Arens.

Zie ook:
- Zes dj's van 3FM testen muziekkennis bij Radio 4

Lees ook:Zes dj’s van 3FM testen muziekkennis bij Radio 4
Lees ook:3FM-dj’s wisselen weer van zender tijdens ‘Roll Over Beethoven!’
Lees ook:Ekdom, Schollaardt en Beelen in het Glazen Huis Groningen
Lees ook:Gerard Ekdom, Giel Beelen en Coen Swijnenberg in Glazen Huis 2010
Lees ook:3FM drie dagen live vanaf Lowlands 2010

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “3FM-dj’s nemen zusterstation over

  1. Jorn

    Dankje Torsten voor de aanvulling! Het invoegen van een link in de reacties kan echter niet, daarom heb ik de website aan je naam gelinkt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>