Tijd voor een goed gesprek in BNN’s Zomerstoring

Deze zomer is het tijd voor een goed gesprek, want BNN Today zet de traditie van het radioprogramma Zomerstoring voort. Sophie Hilbrand interviewt dagelijks in het laatste uur van BNN Today mensen uit de media. Dit seizoen zijn dat zeker niet de minste, want ondermeer Andries Knevel, Edwin Evers en Sonja Barend zijn te gast. De gesprekken zijn van 20 tot en met 31 juli 2009 iedere werkdag te beluisteren bij BNN Today tussen 21:00 en 22:00 uur op Radio 1.

 

Sophie haalt samen met haar gasten belangrijke momenten op uit hun carrière en leven. Zo zal ze met Andries Knevel praten over humor en geloof. En met Edwin Evers over zijn passie voor radio maken. Verder geven ook Albert Verlinde, Dione de Graaff, Tina Nijkamp, Alberto Stegeman, Art Rooijakkers en Anita Witzier zich helemaal bloot.

“Het lijkt me ontzettend leuk om hun carrières door te lichten en te kijken naar de keuzes die ze gemaakt hebben. Het zijn immers gasten die je niet zo vaak een heel uur lang over zichzelf hoort praten”, aldus Sophie Hilbrand.

BNN Today is iedere werkdag te beluisteren van 20:00 uur tot 22:00 uur op Radio 1.

Lees ook:Sophie Hilbrand terug met Zomerstoring
Lees ook:Andries Knevel stopt bij Radio 4
Lees ook:Zomerstoring terug op de radio
Lees ook:BNN Today straks dagelijks én een uur langer
Lees ook:BNN Today komt met een nieuw format voor de vrijdagavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>