Het Geluid van 2008 vandaag op Radio 1

Het Geluid van 2008? Nee, het heeft niets te maken met de succesvolle actie van Q-music dat ‘Het Geluid’ heet. Het Geluid van 2008 is het jaaroverzicht van Radio 1, een indrukwek-kende montage van alle belangrijke gebeurtenissen van dit jaar. Welk nieuws beheerste de eerste maanden van 2008 ook alweer? Radio 1 frist het geheugen op; het begin van de kredietcrisis in de Verenigde Staten, de rellen in Kenia na de verkiezingen en de verschijning van Fitna, de film van Geert Wilders, de overwinning van Barack Obama en de veelbelovende start van Oranje op het EK Voetbal. Dit en nog meer komt tussen zeven en zeven voorbij op Radio 1.

Het jaaroverzicht van Radio 1 is op 31 december 2008 te horen van 07:00 tot 19:00 uur. De ‘geluiden’ van alle maanden zijn terug te luisteren via de website van Radio 1.

Lees ook:Film Geert Wilders aanleiding voor uitlegvideo
Lees ook:Moord op Wilders ‘smakeloos en walgelijk’
Lees ook:Geldmuseum Utrecht decor voor live-uitzending Radio 1
Lees ook:Radioactive headlines week 13: wisseling van station voices
Lees ook:Obama belt met radiozender (filmpje)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Het Geluid van 2008 vandaag op Radio 1

  1. Pingback: Nieuwjaarsreceptie Radio 1 vanuit Mediacafé | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>