VARA nog verder cross-mediaal met ‘Kassa Magazine’

Vara KassaJaarlijks worden tientallen nieuwe magazines gelanceerd en met dezelfde snelheid als ze komen, verdwijnt een groot aantal titels ook weer. Consumentenplatform Kassa durft het wel aan om naast radio, televisie en internet ook de gedrukte media in te gaan. Vandaag lanceert Kassa het 'Kassa Magazine'.

We kennen Kassa allemaal als het consumentenprogramma van de VARA en onafscheidelijk daarvan ook oud-dj Felix Meurders (tegen-woordig nog wel te horen op de radio, maar niet meer als de recalci-trante dj van vroeger). Naast het bekende televisieprogramma is Kassa ook op de radio, elke werkdag van 16:00 tot 16:30 uur is 'Radio Kassa' te horen op Radio 1.

En of dat nog niet genoeg is, bestaat er het speciale themakanaal 'ConsumentenTV' en het internetportal kassa.vara.nl. Door het succes van het consumentenplatform Kassa, gaat de VARA nu nog verder cross-mediaal door een magazine te lanceren.

In Kassa Magazine worden consumentennieuws, journalistieke ver-halen en reportages afgewisseld met tests en gesprekken met BN'ers over hun favoriete producten en hun consumentengedrag. De VARA wil zich met het magazine richten op de positief-kritische consument die meer wil weten over de consumptie van dagelijkse producten.

Kassa Magazine verschijnt voor het eerst op dinsdag 30 september 2008 en komt vooralsnog zes keer per jaar uit.

Zie meer berichten over Radio 1:
> Radioactive.blog.nl/radio-1

Lees ook:Radiocoach biedt gesprekscoaching met Katinka Baehr
Lees ook:Simon Weimans: “Meer jongere stemmen op Radio 1″
Lees ook:Geen vast programma voor Stenders bij VARA
Lees ook:Vrouwenstem werkt beter in radiocommercials
Lees ook:NOS Jeugdjournaal krijgt radiovariant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>