Q-top 500 van het Foute Uur

Tot en met oudjaarsdag hoor je op Q-music nog één keer de Top 500 van het Foute Uur. De lijst werd in juni ook al eens uitgezonden. De beste foute nummers worden gedraaid en zijn gekozen door de luisteraars. Je hoort de Q-top 500 van het Foute Uur elke dag van 09.00 tot 18.00 uur. De hele lijst vind je hier.

Lees ook:Urenlang foute muziek op Foute Dag Q-music
Lees ook:Een hele dag meezingen met de Foute 111
Lees ook:Q-music besluit 2009 met de Foute 111
Lees ook:Q-music organiseert opnieuw Het Foute Kerstbal
Lees ook:Q-music presenteert de Foute Party 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>