Q-music komt dinsdag met eerste tip Het Geluid

q-musicHet is niet het insteken van een veiligheidsgordel in de auto, het is ook niet het opendoen van een paraplu, wat het wél is is nog steeds niet geraden. Daarom gaat de jury van Het Geluid dinsdagmiddag, wanneer Het Geluid een waarde heeft van 40.000 euro, de eerste tip geven.

Q-music is al weken bezig met misschien wel het spannendste radiospelletje van Nederland, maar vooralsnog is het nog steeds niet geraden. Mocht dit dinsdagmiddag nog niet veranderd zijn zal de jury een eerste hint geven.

Vorig jaar haalde Het Geluid een waarde van 37.300 euro netto.

Lees ook:Q-music komt met 2e tip Het Geluid
Lees ook:Tweede tip Het Geluid van Q-music (december 2008)
Lees ook:Vierde tip voor Het Geluid Q-music (december 2008)
Lees ook:Jury komt met tips voor Het Geluid
Lees ook:Tweede tip voor Het Geluid van Q-music (juni 2009)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>