Met de helikopter langs terrassen voor Nacht van de Fooi

Met dit mooie weer trekken heel veel mensen erop uit naar plekken die verkoeling geven, zoals het strand en recreatieplassen. Maar ook de terrasjes zijn dit weekend goed gevuld. Een mooiere dag kan er haast niet zijn voor de Nacht van de Fooi. De hele dag en komende nacht gaan de fooien in de horeca naar goede doelen. Q-music dj Jasper de Vries doet zaterdagmiddag verslag en om snel van terras naar terras te gaan, pakt hij de helikopter.

De Nacht van de Fooi wordt voor de derde keer gehouden en dit jaar doen de horeca in de steden Amsterdam, Utrecht, Groningen, Delft, Breda, Nijmegen, Leiden en Rotterdam mee aan de actie.

In al deze steden gaat dan alle fooi van aangesloten horecagelegenheden naar acht verschillende ontwikkelingsprojecten over de hele wereld. Een flinke fooi geven kan vandaag en vannacht dus geen kwaad. Helemaal als je weet dat ontwikkelingsorganisatie Impulsis het totaalbedrag nog eens verdubbelt!

Radio-dj Jasper de Vries doet zaterdag 5 juni vanaf 12:00 uur op Q-music verslag van de Nacht van de Fooi.

Lees ook:Mattie Valk vervangt Jasper de Vries
Lees ook:Jasper de Vries de Q-nacht in
Lees ook:Mattie Valk krijgt vaste plek in Q-nacht
Lees ook:Nieuwe programmering Q-music: ochtend voor Jeroen KidV, Kristel van Eijk en Jasper de Vries
Lees ook:Q-deejays live tussen de wilde dieren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>