Ruud de Wild stuurt weerfoto in naar Helga van Leur

Onder de naam ‘Wuf van Ginkel’ stuurde 3FM-dj Giel Beelen twee jaar geleden een gegooglede foto van een omgewaaide boom naar RTL. Weervrouw Helga van Leur liet de stormfoto op televisie zien als zijnde dat het een actuele foto was. De grap van Giel Beelen was onaangekondigd en kwam met gemak door de selectie van de RTL-redactie heen, die soms wel duizenden foto’s op een dag ontvangt. Q-music-dj Ruud de Wild wil ook graag een persoonlijke weerfoto op tv en vroeg Helga van Leur of zij vanavond zijn foto wil tonen.

De weervrouw van RTL kan niets beloven, maar als Ruud de Wild een foto instuurt die van toepassing is op de weerssituatie, dan maakt zijn inzending kans vertoond te worden in het RTL Weer.

Ruud de Wild heeft daad bij het woord gevoegd en is in de tuin van Q-music op de foto gegaan. Helga van Leur presenteer vandaag (11 mei) zelf het weer, dus de kans is groot dat de harkende Ruud vanavond op televisie te zien is. Rond 19:55 uur op RTL 4.

UPDATE: De weerfoto van Ruud werd aan het begin van de avond getoond in het RTL 4-programma Editie NL. Het fragment is hier te zien vanaf 15 minuut en 51 seconden.

Lees ook:[Audio] Giel Beelen haalt grap uit met Helga van Leur
Lees ook:Giel Beelen undercover in X Factor
Lees ook:Helga van Leur fietst mee in Alpe d’HuZes
Lees ook:Giel Beelen maakt Jan & Yolanthe ‘zwanger’
Lees ook:Ruud, van producer tot radio-dj

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>