Mega voetbal Veronica rolt door Nederland

De supergrote voetbal van Radio VeronicaVoetbalfans die graag bij één van de wedstrijden van het Nederlands Elftal op het EK willen zijn, kunnen nog kaarten verkrijgen via Marktplaats. Maar schrik niet van de prijzen die gevraagd worden… één kaartje voor de wedstrijd Nederland-Roemenië op 17 juni wisselt pas van eigenaar voor 400 euro. Je kunt je heil ook ergens anders zoeken, zoals bij radiostations. Radio 538 geeft kaarten weg evenals Veronica.

Deze hele week zijn bij Radio 538 kaarten te winnen voor de wedstrijd Nederland-Italië. Radio Veronica geeft deze én volgende week tickets weg voor alle drie de wedstrijden die Oranje in de kwartfinales van het EK Voetbal speelt. Bij beide radiostations kun je meedoen door te sms'en wanneer je een bepaald geluid hoort; bij 538 is dat de scheidsrechtersfluit en bij Veronica de voetbaltoeter.

Om de actie van Radio Veronica niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, gaat de zender met een mega grote voetbal door Nederland (zie foto linksboven). Iedere dag wordt de supergrote Veronica-voetbal op verschillende plekken in Nederland neergelegd.

TV-commercial 

De dj's Rob van Someren en Patrick Kicken van Radio Veronica zijn trouwens ook te zien in een tv-commercial, samen met voetbalkenners Hans Kraaij Jr. en René van der Gijp. Daarin wordt Veronica (door voice-over Erik de Zwart) neergezet als "jouw EK station".

Zie hier de televisiecommercial:

Meer EK 2008:
- Coen & Sander elke EK-dag vanuit Zwitserland
- 538 EK Radio volgt kampioenschap op de voet

Lees ook:Scheidsrechtersfluit signaal voor winnen van WK-kaarten
Lees ook:Groots Oranjefeest van 538 in RAI Amsterdam
Lees ook:Voetbal en hits vóór concert Bon Jovi
Lees ook:Wel en geen aandacht voor voetbal bij FOK!
Lees ook:Radio 538 en Tien partners van EK Voetbal onder 21

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Mega voetbal Veronica rolt door Nederland

  1. Bookmaker

    Treurig hoe de commercie bepaald welke supporters naar het EK gaan en welke niet.

      /   Reply  / 
  2. H.Delis winde 9 bennekom

    Je zal maar op de snelweg rijden en de voetbal komt voorbij de megavoetbal je komt tot actie door de mede weg gebruikers te waarschuiwen door met toeteren luchthoorn en zwaailampen het ding dat twee rijstroken nodig heeft bij knooppunt valburg te laten voorbij rollen over de vangrails naar de andere rijbaan dan bel je veronica verteld waar het gevaarte naar toe rolt richting Herveld dorp men weet het niet waar ik het over heb en er word opgehangen toch fijn zo,n megaactie veronica nog bedankt!!!!

      /   Reply  / 
  3. wedden

    Reclame speelt nou eenmaal een grote rol in de voetbalwereld.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>