Zaterdag marathonuitzending Der Ballroom op Ohrfunk

Radiomaken en -luisteren, voor veel mensen de normaalste zaak van de wereld. Als je niet goed kunt zien, tsja… dan kan je natuurlijk ook geen radio maken. Nou, niet dus. Het Duitse station Ohrfunk zendt nieuwsbulletins en actualiteitenprogramma’s uit die gericht zijn op blinden en slechtzienden. Daarnaast zijn er veel muziekprogramma’s te horen en is de muziekkeuze erg breed. Zaterdag is er weer een speciaal marathonprogramma, dat ook erg interessant is voor Nederlanders!

Vanaf 20.00 uur presenteren Markus Bruch en Jeroen Ploeger het programma “Der Ballroom”. Het programma begint dus om 20.00 uur maar heeft geen vaste eindtijd. Zo lang het leuk is, dus. Het kan een latertje worden…

Je kunt verzoekplaten aanvragen: mail naar [email protected] of schrijf een krabbel op Hyves: http://www.jeroen-ploeger.hyves.nl. Tijdens de uitzending kan je mailen naar [email protected]. Het is geen probleem om je reactie in het Nederlands te schrijven.

Luisteren kan via de website van Ohrfunk: http://www.ohrfunk.de. Klink daar op ‘Zuhören’. Blinden en slechtzienden kunnen nu ook luisteren via de Orion Webbox.

Lees ook:Vanavond weer Der Ballroom bij Ohrfunk.de
Lees ook:Wederom marathonuitzending op Ohrfunk
Lees ook:Speciale Koninginnedag-uitzending van Der Ballroom op Ohrfunk.de
Lees ook:Marathonuitzending op radiozender voor blinden
Lees ook:Bijzondere marathonuitzending op Ohrfunk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>