Occupy Den Haag Radio in de maak

Na bijna twee weken zitten in een tentje, zou ik het misschien langzaamaan zat worden. De demonstrerende Occupy’ers in Den Haag echter niet, zij komen binnen een week met een eigen radiozender, dat meldde onder andere Trouw gisteren. Volgens de krant komt komend weekend een zendschip voor de kust van Den Haag te liggen. Occupy Den Haag gaat dan op de 107FM radiomaken voor mede-demonstranten en andere geïnteresseerden. Verder is er nog weinig bekend over de plannen. Mocht je geen idee hebben wat Occupy inhoudt en waar de aanhangers sinds 15 oktober voor strijden, kijk dan even op de website van #OccupyDenHaag. UPDATE: zie voor meer info http://occupyradio.nl, volgens de makers een portal voor alle radio-initiatieven met betrekking tot Occupy.

Lees ook:FOK! NOKT met radio-uitzendingen
Lees ook:Voormalige Stadradio’s beboet
Lees ook:3FM Serious Request: de laatste dag!
Lees ook:Aantal luisteraars Den Haag FM stijgt met ruim 20%
Lees ook:Omroepbeleid in Buitenhof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>