Stenders Late Vermaak in de herhaling op RTL 5

Rob Stenders als presentator van 'Stenders Late Vermaak'RTL kocht vorig jaar tv-zender Tien en daarmee ook een groot aantal programma's. Succesvolle shows als Miljoenenjacht en Gooische Vrouwen werden vervolgd en op prime-time geprogrammeerd en de rest van de inboedel van Talpa wordt gebruikt als opvulling op wat minder populaire tijdstippen.

Zo ook het muziekprogramma 'Stenders Late Vermaak' van 3FM-jock Rob Stenders. Gisteravond zapte ik langs RTL 5 en zag opeens het programma weer voorbij komen. Na diverse keren uitgezonden te zijn op Talpa/Tien, herhaalt RTL 5 het nu op de late zaterdagavond.

De afleveringen van 'Stenders Late Vernaak' zijn eind 2006 opge-nomen. Dat weet ik toevallig omdat ik bij twee opnames aanwezig ben geweest. En nog toevalliger zag ik mijzelf gister weer in beeld, in het publiek, net achter showhost Rob Stenders :)

Foute Quiz

In België wordt het programma 'De Foute Quiz' uitgezonden, dat gebaseerd is op het format dat Rob Stenders bedacht voor 'Stenders Late Vermaak'. Van de Vlaamse versie zijn inmiddels twee seizoenen op de buis geweest, terwijl het in Nederland bij één seizoen bleef (tot nu toe dan). Kurt Rogiers, die sindskort de ochtendshow op Q-music in België presenteert, was in het tweede seizoen van 'De Foute Quiz' één van de twee teamcaptains.

De herhalingen van 'Stenders Late Vermaak' zijn sinds 6 september iedere zaterdagavond te zien op RTL 5. De uitzendingen zijn ook terug te zien via RTL Gemist.

Zie ook:
- Late Vermaak wordt Stenders Vroeg Op via televisie
- Kurt Rogiers nieuwe ochtendjock bij Q-music

Lees ook:Gaat Stenders Talpa-kijk/luistercijfers opkrikken?
Lees ook:Stenders Late Vermaak start op 2 januari bij Talpa
Lees ook:Late Vermaak wordt Stenders Vroeg Op via televisie
Lees ook:Rob Stenders twee dagen terug op de radio bij Arrow
Lees ook:Stenders Late, pardon… Eét Vermaak

1 Reacties // Reageer

One thought on “Stenders Late Vermaak in de herhaling op RTL 5

  1. Jorn

    In de tijd dat Stenders Late Vermaak gemaakt werd, was Stenders nog bij RTL in dienst (contract Yorin FM) en die hebben hem toen uitgeleend aan Eyeworks/Talpa/Tien.

    Nu zit dat anders, want Stenders is weer bij de Vara en het is de vraag of die omroep hem wil uitlenen voor een tv-uitstapje dat waarschijnlijk naar RTL zal gaan.

    Time will tell… Al hoop ik er wel op, is een leuk programma!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>