Nieuwslezers slapen tussen bulletins

Een nieuwsbulletin op de radio duurt een paar minuten, niet langer. De nieuwslezer leest de berichten op maar wat er daarna gebeurt is veel luisteraars onbekend. Het Radio 1 Journaal heeft een eigen fanlog en daarop heeft Gert Klück, radionieuwslezer van de NOS, eindelijk onthuld wat een nieuwslezer doet na het uitspreken van het weerbericht: slapen.

Althans dat is de cynische notitie die Gert Klück maakt. Volgens hem gaat een nieuwslezer na het bulletin op de bank liggen en laat hij/zij zich toedekken en instoppen om vervolgens na een uur wakker gemaakt te worden voor het volgende nieuwsbulletin.

De hele uiteenzetting van de zware taken van een nieuwslezer zijn te vinden in de Aantekening van een nieuwslezer op het fanlog van het Radio 1 Journaal.

Lees ook:Fanlog Award voor overgewichtreportage
Lees ook:Rob Trip volgt Philip Freriks op bij NOS achtuurjournaal
Lees ook:Kwaadaardige tumor bij Arend Langenberg verwijderd
Lees ook:DSB Bank, totdat de bank valt
Lees ook:Radionieuwslezeres Margriet Wesselink nu ook op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>