Radio 538 geeft thuisblijvers het ultieme Ibiza-gevoel

Speciaal voor de thuisblijvers die toch graag het ultieme Ibiza-gevoel willen beleven, is er zondag 1 augustus 2010 een bijzondere editie van Dance Department On The Beach in strandclub Whoosah in Scheveningen. Terwijl je met je voeten in het zand kan genieten van lekkere cocktails, de heerlijke gerechten van de Whoosah-kaart en het relaxte terras, trakteert Dance Department tot diep na zonsondergang op een arsenaal aan houseglorie; met als hoogtepunt de terugkeer van de House legende: DJ Dimitri.

Vanaf 16.00 uur beginnen de zomerbeats van Dance Department, met aan het roer head honcho Dennis Ruyer, Lin, Reinier Bergsma, Chocolate Puma en een dikke afsluiting van DJ Dimitri.

Bezoekers ontvangen een speciale Dance Department zonnebril en als hoogtepunt is er ook een nieuwe fiets te winnen. De toegang voor Dance Department On The Beach is gratis, maar hier geldt wel vol = vol.

Meer informatie vind je ook op dancepartment.nl.

ZIE OOK:
- XTC-pillen in reclame Radio 538 Ibiza Week?

Lees ook:Dance Department tourt over Scheviningse strand
Lees ook:538 Dance Department krijgt eigen clubavond in AIR
Lees ook:538 Dance Department live vanaf Sensation 2008
Lees ook:Dance Department live vanaf Amsterdam Dance Event
Lees ook:Dennis Ruyer tekent voor drie jaar bij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>