Edwin Evers getroffen door faillissement Artist Affairs

Na het drama met The Entertainment Group wordt nu opnieuw een aantal bekende Nederlanders gedupeerd door een faillissement. Het boekingskantoor Artist Affairs is over de kop gegaan en regelde regelde onder andere zaken voor Kim-Lian van der Meij, Edwin Evers en Bridget Maasland.

Powerplay Agency, het boekingskantoor van Artist Affairs, dat onder dezelfde BV valt, wordt meegetrokken in het faillissement. Daardoor zijn een hoop BN’ers, presentatoren, dj’s en zangers gedupeerd.

Radio 538-dj Edwin Evers liet de boekingen en daarmee de betalingen voor zijn band ‘Evers Slaat Door’ regelen via Artist Affairs. Door het faillissement van het boekingskantoor lopen Evers (als muzikant) en zijn bandleden waarschijnlijk wat inkomsten mis,

De curator van Artist Affairs onderzoekt momenteel het faillissement en bekijkt wat er nog binnenkomt en wie er nog geld krijgt.

Lees ook:Evenbeeld Edwin Evers krijgt vorm
Lees ook:Live38 met Caro Emerald en Alain Clark
Lees ook:Danny de Munk en Jaap treden op met Edwin Evers
Lees ook:Radio 538 presenteert voor vijfde keer Dommelsch Live38
Lees ook:X Factor-winnares Lisa toegevoegd aan line-up Live38

1 Reacties // Reageer

One thought on “Edwin Evers getroffen door faillissement Artist Affairs

  1. eric

    Die inkomsten zijn peanuts voor Evers.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>