Radio 538 gaat samenwerking aan met VidiGo

Radio 538 gaat haar radioshows op de Nederlandse televisie en als webcast uitzenden. Het nummer 1 radiostation van Nederland gaat hiermee een samenwerking aan met VidiGo en is hiermee het eerste radiostation dat dit initiatief aan haar luisteraars biedt. De eerste live-uitzending start vanaf het nieuwe jaar. De VidiGo-set krijgt een vaste plaats in de studio van Radio 538 en dagelijks zijn alle radioprogramma’s in beeld te volgen op Radio538.nl en het toekomstige ‘538 TV’.

Het opnamesysteem van VidiGo bevat een complete en compacte tv studio, die volledig geautomatiseerd kan schakelen.

VidiGo Reinout Lempers: “Wij zijn buitengewoon blij met de keuze van Radio 538 voor VidiGo. Het is een duidelijke bevestiging van onze visie dat televisie maken toegankelijk wordt voor iedereen. Dat radioproducenten nu TV gaan maken was zonder VidiGo bijna ondenkbaar geweest. Wij bewijzen hiermee dat VidiGo het produceren van televisie echt revolutionair zal veranderen.

Radio 538 Alexander Josiassen: “Het mooie aan het VidiGo systeem is dat het vanuit een radiogedachte kan worden gebruikt. Het is te integreren in ons radiosysteem, waardoor het zeer flexibel en makkelijk te bedienen is. Het systeem werkt op Flash, waardoor je dus ook geen tv ervaring hoeft te hebben. Een mooie aanwinst voor ons als radiostation.”

Zie ook:
- Radio 538 start televisiezender TV 538

Lees ook:Roosmarijn maakt eregalerij van 3FM-luisteraars
Lees ook:Nieuwe cursus: plaat produceren
Lees ook:Speciaal YouTube-kanaal voor Radio 2
Lees ook:Een ode aan mooie radio
Lees ook:Filmpje: start Draaiende Studio Q-music

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>