Robert Jensen op plek van Lindo Duvall op Radio 538?

Je kunt deze en komende week lekker lang uitslapen en toch naar Edwin Evers luisteren op Radio 538. De koning van de ochtend neemt twee weken lang de middagshow van Lindo Duvall over die voor ‘een nog onbekende periode met ziekteverlof’ is. Edwin Evers neemt het programma van maandag 9 tot en met donderdag 19 november 2009 over samen met sidekick Jelte van der Goot. Daarnaast blijft Evers ook zijn ochtendshow presenteren. Radio 538 spreekt tegen dat de zender een ander middagprogramma ambieert, al lijkt Snafu.nl op iets anders te zinspelen. Misschien Robert Jensen?


Robert Jensen gaat weer radio maken, dat maakte hij vorige week bekend in de ‘Coen en Sander Show’, maar wanneer en bij welk radiostation is nog niet bekend. Jensen start 12 november weer op RTL5 met zijn televisieshow ‘Jensen!’ en zoals bekend is, is Radio 538 onderdeel van RTL. Daarnaast gaat Jensen slechts een maal in de week een tv-programma maken, wat hem de mogelijkheid geeft om radio en televisie te combineren (net zoals in de tijd van Yorin FM).

Is 1 plus 1 echt 2 en gaat Robert die plek van Lindo Duvall in de middag overnemen? Op de nieuwe showbiz-site van Jensen, Snafu.nl, staat in een bericht over de middagshow op Radio 538: “Wie de show op langere termijn overneemt is nog niet bekend….WORDT VERVOLGD!”

Snafu.nl schrijft verder over de reden van de afwezigheid van Lindo Duval: “De radioshow gepresenteert door Lindo Duval en Jelte van der Goot voldoet niet aan de verwachting van de zender en scoort ondergemiddeld. De Coen en Sander show op 3FM is inmiddels de nummer 1 middagshow van Nederland terwijl 538 als zender nummer 1 is.”

Wordt ongetwijfeld vervolgd… UPDATE: LINDO DUVALL IN JANUARI TERUG

Zie ook:
- Robert Jensen gaat weer radio maken

Lees ook:Lindo Duvall in januari 2010 terug op Radio 538
Lees ook:‘Robert Jensen komt er bij ons niet in’
Lees ook:Robert Jensen: “538 past wel bij me”
Lees ook:‘Robert Jensen gaat weer radio maken’
Lees ook:Lindo Duvall verlengt contract met Radio 538

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Robert Jensen op plek van Lindo Duvall op Radio 538?

  1. Ruben

    Timur Perlin zou ik geen gekke naam vinden hoor op radio 538. hij is op 3fm alleen maar in het weekend te horen en is zowel hitradio als personality.

      /   Reply  / 
    1. Jorn Agterberg Auteur

      Idd geen verkeerde optie! Ik zeg al langer: Timur moet weer in de middag van 16-19 uur. Daar is zijn Open Radio prima geschikt voor!
      Timur doet trouwens ook BNN Today op Radio 1.

        /   Reply  / 
    2. Paul van de Rendering

      Vind Timur ook erg positief klinken als personality. Kortom: een strakke jock mét persoonlijkheid die er ook nog niet eens “cynische” radio van hoeft te maken zoals Ruud de Wild nog wel eens de gewoonte had.

      Van Lindo in de middag ben ik persoonlijk ook nooit een groot fan geweest. Daarvoor is een simpele reden aan te wijzen: er gebeurde niks op de radio. Laatst nog: een item “Breekt ‘ie wel of breekt ‘ie niet”. Met het in een blender stoppen van een bril houd je mij geen half uur aan de radio gekluisterd. En wanneer de bril in het gunstigste geval breekt: wat is daar voor mij als luisteraar persoonlijk de toegevoegde waarde van.

      Op zo’n tijdstip horen er gewoon dagelijks wat “magic moments” plaats te vinden.

      In die optiek zou ik Robert Jensen nog niet eens zo’n gekke naam vinden. Alleen jammer dat Roberts filosofie wat betreft radiomaken 180 graden tegengesteld is aan die van Radio 538. Voor Robert telt het individu, voor Radio 538 het collectief. Voorlopig zie ik het dus nog niet zo snel gebeuren.

        /   Reply  / 
  2. Arjen

    Ik vind dat Lindo een goede middagshow maakt! Ik luister graag naar hem en zou het jammer vinden als hij wegging bij van dat tijdslot.. Hij is lekker vrij, interviewtje er tussendoor, beter als heel de rest van de dag van 538.. Mja, daarom zal hij wel niet passen in de programmering. Maar Jensen is ook niet zo van het strakke format volgens mij…

      /   Reply  / 
  3. Jasper

    Wat is er toch met ht middagslot van 538? Het lijkt wel een garantie op een burn-out.

    Inkel, Ruyer, de Wild en nu ook Duval.

    Allemaal in de problemen gekomen tijdens hun middagavontuur op 538….

      /   Reply  / 
    1. Jorn Agterberg Auteur

      Haha ja, daar wilde ik nog een aparte blog aan wijden, maar je bent me voor. Er lijkt idd wel een vloek op die plek te rusten. En het begint altijd met ‘ziek’ thuis zitten.

        /   Reply  / 
  4. ik

    Jensen gaat niet de middag doen maar Coen en Sander….En Timur de middag op 3fm….

    En jensen… ook die loopt regelmatig in een studio pand al rond….

      /   Reply  / 
  5. eric

    nou kom op ´ík´ waar is die studio waarin Jensen rondloopt?
    Waar komt die andere info vandaan?
    Niet verkeerd gedacht trouwens, 538 wil altijd de nummer 1 hebben, dus ook in de middag.

      /   Reply  / 
  6. Peter

    Ik wil niet 2 leden van de Jensen familie op de radio hebben. Zijn broer is leuk. Maar hij, echt niet!

      /   Reply  / 
  7. Sandy

    Neehee, geen Jensen….ik hoop dat men de juiste persoon op het middaguur zet en dat is absoluut niet Jensen. Lindo doet het absoluut heel goed, dus hopelijk wordt hij beterrr…..

      /   Reply  / 
  8. Sandy

    Neehee, geen Jensen!!!! Lindo doet het goed en absoluut geen Jensen….dat wordt helemaal niets.

      /   Reply  / 
  9. IK

    Geen Jensen op de radio!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  10. bernd

    jensen zou een goede keus zijn net geluisterd naar zijn beginjaren veronica 1224 man hij was de beste ontdekt door big al dat zegt natuurlijk al genoeg

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>