Het Roze Kasteel is gewonnen door Linda Kasander

Het Roze KasteelLinda Kasander uit Zwolle heeft donderdag het Roze Kasteel in Land van Ooit gewonnen. In het programma van Radio 538-dj Lindo Duvall streed zij tegen twee andere finalisten om de sleutel van het beroemde kasteel uit het failliete themapark. De drie kanshebbers moesten in de radiostudio onder andere oud-Hollandse woorden vertalen en quizvragen over etiquette beantwoorden.

De 24-jarige Linda voerde de opdrachten in de studio het beste uit en mag daarom, totdat er een nieuwe bestemming voor het kasteel is gevonden, op het knalroze pand passen.

Linda Kasander is dolblij met haar nieuwe woonruimte: "Dit is echt te geweldig voor woorden! Ik heb in het Land van Ooit gewerkt en was toen al gek op het Roze Kasteel. Ik weet dat het niet alleen van buiten, maar ook van binnen ontzettend mooi is. Als ik er woon voel ik me vast en zeker een echte prinses!?"

Luisteraars konden zich vanaf vorige week woensdag 30 juli aan-melden voor de actie. Uit meer dan 1.500 aanmeldingen werden de finalisten Linda Kasander uit Zwolle, Chanan Bons uit Sneek en Jolijn Reubzaet uit Tilburg, geselecteerd. Van de week werd bekend dat Jaap Amesz, beter bekend als 'Terror Jaap', zich ook voor de actie had aangemeld. Gelukkig heeft de mediageile oud-bewoner van De Gouden Kooi de finale niet bereikt!

Voor winnares Linda is het leuk dat ze in het Roze Kasteel mag wonen. Ze hoeft er alleen niet op te rekenen nog gebruik te kunnen maken van de attracties uit Het Land Van Ooit, want zijn inmiddels opgeruimd.

Zie ook:
- Terror Jaap doet mee aan actie van Radio 538
- Nieuwe bewoners gezocht voor het Roze Kasteel

Lees ook:Terror Jaap doet mee aan actie van Radio 538
Lees ook:Nieuwe bewoners gezocht voor het Roze Kasteel
Lees ook:Radioactive headlines week 32: roze week
Lees ook:Mister X is gepakt en de 53j8 is gestopt
Lees ook:Anita Meyer weer bovenaan 3FM Homo 100

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>