Niet de Top 2000 op Radio Rijnmond

De Radio 2 Top 2000 trekt jaarlijks enorm veel luisteraars en die mensen luisteren ook lang(er) naar de muziek uit de lijst. Dat is goed terug te zien in de luistercijfers, de afgelopen jaren had Radio 2 het hoogste marktaandeel in de maand december. Andere radiostations kunnen wel eens jaloers zijn op het succes en om in die laatste week van het jaar tóch op te vallen, dan moet je een wel heel goed alternatief bieden.

Een origineel alternatief komt van Radio Rijnmond, want Bohemian Rhapsody, Hotel California, Child In Time en Stairway To Heaven, volgens de zender is het ieder jaar hetzelfde liedje op Radio 2. Daarom presenteert de radiozender vanaf 24 december 'Niet de Top 2000'.

Zes dagen lang, 24 uur per dag, kunnen luisteraars muziek aanvragen. Er is slechts één regel: de plaat mag niet in de Radio 2 Top 2000 staan. Daarnaast is er nog één restrictie, de plaat moet wel in het muziekbestand van Radio Rijnmond staan. Om zoveel mogelijk verzoekjes te kunnen draaien, zendt het station tijdens de Niet de Top 2000 uit vanuit de hal van een Rotterdamse bibliotheek. Daar heeft Radio Rijnmond de beschikking over meer dan 300.000 cd's.

Ik hoop dat ze de muziek-cd's goed gerangschikt hebben en makkelijk terug kunnen vinden, want ik zal eens wat verzoekjes doen die week. Wat dacht je van een Eddie Floyd met Big Bird, Placebo met Twenty Years, The Sheer met Stay Awake of Din Daa Daa van Georges Kranz ;)

De Niet de Top 2000 begint maandag 24 december 2007 om 12:00 uur 's middags. Stemmen kan via NietdeTop2000.nl.

Zie ook:
- NIET de Top 2000 nu op Radio Rijnmond

Lees ook:NIET de Top 2000 nu op Radio Rijnmond
Lees ook:NIET de Top 2000 opnieuw op Radio Rijnmond
Lees ook:25 Jaar RTV Rijnmond
Lees ook:Radio Rijnmond zwaait Ivo Opstelten uit
Lees ook:Burgemeester Rotterdam neemt afscheid van Radio Rijnmond

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Niet de Top 2000 op Radio Rijnmond

  1. georges j.schravesande

    Langs deze weg zou ik gaarne het volgende verzoeknummer aanvragen voor de Radio Rijnmond-Niet de top 2000.

    Hand in Hand de kameraden in de uitvoering van de Ambassadors( =samba uitvoering bekend door Ronald Vonk uit het programma Rijnmonds Archief/het opkamertje).
    Nu het minder goed gaat met Feyenoord kunnen ze best een oppeppertje gebruiken en dit is een minder bekende uitvoering en het zijn momenteel ook de minder bekende spelers die ons cluppie op de been moeten houden.

      /   Reply  / 
  2. thomas gennissen

    gaarne een NIET in de top 2000 draaien voor mijn (v)echtgenote in het kader dat ik haar op Oudejaars-nacht ging halen om naar een feest te gaan bij het AMVJ gebouw (Rijnhotel)te Rotterdam. Het feest begon dan omstreeks half een en zou duren tot vier uur in de ochtend. Verder heb ik haar leren kennen bij Instuif ‘t Kraaiennest aan de Noordsingel te Rotterdam en dat is NU 44 jaar geleden.
    Een plaatje aanvragen van Los Indios Tabacaros met Maria Elena zou heel toepasselijk zijn, want dat gaf ik haar cado tijdens de kerstdagen van toen.
    Is getekend Thomas
    010-418.88.80 of 0628.88.97.25

      /   Reply  / 
  3. Els Schruijer

    Graag zou ik nog eens het nummer van Pat Boon (Bernadine) wil horen alvast bedankt. groetjes

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>