Halfnaakte Giel Beelen verwijderd van YouTube

Gielen BeelenEen nieuw fenomeen op internet is het zogenaamde 'sleeveface'. Met de hoes (sleeve) van een plaat bedek je een deel van je lichaam waarmee een nieuw beeld ontstaat. Het is deze week 'Classic Request' op 3FM en in dat kader hebben de jocks van 3FM ook een sleeveface gemaakt. Giel Beelen zijn bijdrage bestond uit een video met de hoes van een plaat van Prince. Schokkend? Nou voor YouTube wel.

In de korte video (zie ook afbeelding hierboven) is Giel Beelen te zien met slechts een sok om zijn edele delen te bedekken. Dat was zogezegd 'too hot' voor YouTube en dus heeft de videosite het filmpje met Giel Beelen erin verwijderd. Gelukkig zijn ze bij 3FM minder preuts en hebben ze het filmpje gewoon op de site gezet.

Het is natuurlijk wel weer écht een actie voor Giel. In een commercial voor zijn ochtendshow was al te zien hoe hij naakt uit bed stapte en ook tijdens Pinkpop trok de 3FM-dj op het podium zijn broek naar beneden. En oja, in zijn tv-programma ging hij mensen naakt interviewen. Begint bijna op exhibitionisme te lijken… De video is hier te zien (opent in aparte player).

Zie ook:
- Giel Beelen opnieuw uit de kleren
- Leuke kans: Workshop radiomaken bij 3FM
- Deze week 'Classic Request' op Radio 3FM

Lees ook:Alle klassiekers op een rij in de ’3FM Classic Request Top 100′
Lees ook:Giel Beelen opnieuw uit de kleren
Lees ook:Stairway To Heaven dé klassieker op 3FM
Lees ook:Giel Beelen uit de kleren in afscheidsvideo Florent Luyckx
Lees ook:Giel Beelen vs. rapper Metz (filmpje)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>