Balkenende geeft startsein Nationale Aan De Slag-dag

Minister-president Jan Peter Balkenende geeft maandag 7 september 2009 het startsein voor de Nationale Aan De Slag-dag op Radio 2. Op deze dag viert de radiozender het begin van het nieuwe werk- en studieseizoen, omdat op 7 september voor het eerst na de vakantie heel Nederland weer gezamenlijk aan het werk en naar school gaat. Radio 2 draait de hele dag vooral verzoeknummers van luisteraars die de werklust stimuleren. Verder gaan verslaggevers in heel Nederland Aan De Slagroomtaarten uitdelen aan luisteraars die de speciale Aan De Slag-vlag hebben.


De Nationale Aan De Slag-dag kan voor één luisteraar zelfs een baan opleveren op het secretariaat van Radio 2. Tijdens de avondspits zendt Radio 2 live het Fileconcert uit, dat vlak langs de A27 plaatsvindt.

Minister-president Balkenende steunt het initiatief van Radio 2 en geeft het officiële startsein voor de nieuwe themadag: “Ik vind het heel goed om de dag dat we allemaal weer aan de slag gaan te markeren. Misschien is het wat zuur als je op dit moment niet aan de slag kúnt, maar blijf geloven in jezelf en ga uit van een positieve instelling“, aldus Balkenende, die hoopt dat de Nationale Aan De Slag-dag een jaarlijks terugkerende dag wordt.

Zie ook:
- Radio 2 zoekt secretaresse tijdens Nationale Aan de Slag Dag
- Radio 2 lanceert De Nationale Aan De Slag-dag
- Wie schrijft het nieuwe Filelied?

Lees ook:Nationale Aan de Slag-dag op Radio 2
Lees ook:Nieuwe themadag van Radio 2 trekt 900.000 luisteraars
Lees ook:Radio 2 lanceert De Nationale Aan De Slag-dag
Lees ook:Radio 2 zoekt secretaresse tijdens Nationale Aan de Slag Dag
Lees ook:Knip-en-plak-opdracht van Radio 2

1 Reacties // Reageer

One thought on “Balkenende geeft startsein Nationale Aan De Slag-dag

  1. DIK NUUS

    Laat me niet lachen met minister Balkenende aan de slag.Hij met bezuinigen,steeds meer mensen worden werkloos.En alles wordt maar duurder.En de ministers declareren papieren,zonnebril,enz.De burgen maar meer belasting betalen.Nee ben geen fan van de cda met hun bezuigingen.

    B.V.D. DIK

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>