Radio 2 lanceert De Nationale Aan De Slag-dag

Voor de eerste keer is op maandag 7 september De Nationale Aan De Slag-dag te horen op Radio 2. Op deze dag viert de radiozender het begin van het nieuwe werk- en studieseizoen, omdat op 7 september voor het eerst na de vakantie heel Nederland weer gezamenlijk aan het werk en naar school gaat. Radio 2 steunt, motiveert en inspireert de luisteraars op De Nationale Aan De Slag-dag en laat weten er ook in het nieuwe seizoen weer elke dag te zijn met de vertrouwde stemmen van Sander de Heer, Daniël Dekker, Frits Spits, Hans Schiffers, Bert Kranenbarg en Jan-Willem Roodbeen.

Luisteraars spelen een belangrijke rol tijdens de Nationale Aan De Slag-dag. Via de website van Radio 2 zijn speciale Aan De Slag-vlaggen te downloaden. Luisteraars planten de vlaggen op de plek waar zij aan het werk gaan; in een kantoor, in een schoolklas of thuis in de woonkamer. Verslaggevers van Radio 2 gaan langs bij luisteraars die hun Aan De Slag Vlag hebben opgehangen. Op deze manier probeert Radio 2 in alle 441 gemeenten van Nederland de werklust te peilen.

Luisteraars bepalen voor een groot deel de muziek die op 7 september op Radio 2 te horen is. De radiozender draait de verzoekplaten van de luisteraars: liedjes die motiveren om weer aan de slag te gaan.

Bert Kranenbarg presenteert tussen 17:00 en 19:00 uur het Filefestival. Op een terrein naast de A27 in Lexmond kiest hij het nieuwe Filelied. Optredende artiesten zijn onder anderen Acda & De Munnik, Bertolf, Lange Frans en Miss Montreal.

Jan-Willem Roodbeen sluit De Nationale Aan De Slag-dag tussen 19:00 en 20:00 af. Hij checkt of in elke gemeente in Nederland Radio 2 aan staat, want de slogan van het station is: ’Radio 2 is overal’.

Lees ook:Knip-en-plak-opdracht van Radio 2
Lees ook:Balkenende geeft startsein Nationale Aan De Slag-dag
Lees ook:Nieuwe themadag van Radio 2 trekt 900.000 luisteraars
Lees ook:Radio 2 zoekt secretaresse tijdens Nationale Aan de Slag Dag
Lees ook:Nationale Aan de Slag-dag op Radio 2

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Radio 2 lanceert De Nationale Aan De Slag-dag

  1. Pingback: Knip-en-plak-opdracht voor de Nationale Aan De Slag-dag | Radioactive

  2. Pingback: Radio 2 zoekt secretaresse tijdens Nationale Aan de Slag Dag | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>