Wie Zijn Wij NIET?

Het Q-music spel ‘Wie Zijn Wij’ verloopt grotendeels zoals de actie met Het Geluid. Het raadsel waarbij de stemmen van drie bekende Nederlanders geraden moeten worden, is in beginsel 2.500 euro waard en bij elk fout gegeven antwoord, stijgt de waarde met 100 euro. En als het te lang duurt voordat er een goed antwoord wordt gegeven, dan volgen er aanwijzingen die de luisteraars in de juiste richting moeten laten denken. Zover is het ook gekomen met ‘Wie Zijn Wij?’.


Q-music begon twee weken geleden met Wie Zijn Wij? en het spel leverde al één winnaar op. De nieuwe opgave is wat moeilijker, want tot nu toe is nog geen één BN’er juist geraden. Inmiddels is de lijst met Wie Zijn Wij NIET gegroeid tot zo’n honderd namen van bekendheden (ja, zoveel hebben we er in Nederland;-).

Codewoord

Als maandag 12 april nog steeds geen enkele naam geraden is, dan geeft Ruud de Wild dinsdagochtend een codewoord om de luisteraars te helpen. Volgens sidekick Jeroen Kijk in de Vegte zullen er dinsdagochtend drie hints gegeven worden voor het spel ‘Wie Zijn Wij?’.

UPDATE: Tips voor Wie Zijn Wij?

Lees ook:Tips voor Wie Zijn Wij? op Q-music
Lees ook:Nieuwe aanwijzing Het Geluid op komst
Lees ook:Jury komt met tips voor Het Geluid
Lees ook:Het Geluid al meer dan 10.000 euro waard
Lees ook:Wie Zijn Wij? nieuw spel op Q-music

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wie Zijn Wij NIET?

  1. Rosalie

    Hallo Hallo,

    Wij denken dat het Erik fontijn, Jamai en Gordon moety zijn.

    Groetjes Patricia en Rosalie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>