Buiten is het 30 graden, binnen verkoeling met Airco Woensdag

Q-music is cool for youActies die inhaken op de actualiteit, tijdens het EK Voetbal hebben we er genoeg van gezien en die waren ook goed te plannen. Acties die inspelen op het weer zijn minder goed in te plannen, al weet je dat er best mooie dagen aan kunnen komen nu de zomer van start is gegaan. Woensdag wordt het ruim 30 graden in Nederland en dus houdt Q-music -na een paar edities van Flatscreen Friday- nu een Airco Woensdag.

Om de luisteraars wat verkoeling te geven op deze warme dag, geeft Q-music woensdag 2 juli elk uur een airco weg. Winnen kan tussen 7:00 en 19:00 uur door mee te doen aan de zogenaamde 'Piep Paulusma Kwis'. Elk uur is er een nieuwe kwis waarin een zin voorgelezen wordt waarin een woord weggepiept is.

Waarschijnlijk is de kwis ingesproken door Jeroen Kijk in de Vegte. Hij deed vroeger bij Ruuddewild.nl (toen nog op 3FM) vaak een imitatie van weerman Piet Paulusma. Voor de grap heette de weerman die Kijk in de Vegte nadeed 'Paulus Pietsma'.

Update: de Piep Paulusma Kwis wordt gespeeld met echte fragmenten van de echte weerman.

Deze actie van Q-music speelt leuk in op de zomerse (misschien zelfs wel tropische) temperaturen waar Nederland de komende dagen mee te maken krijgt. En het geeft weer een nieuwe variant op de slogan van Q-music, ik maak er dit keer maar van: Q is cool for you.

Meer berichten over Q-music:
> Radioactive.blog.nl/q-music

Lees ook:Nieuwe schnabbel voor Piet Paulusma
Lees ook:Houd je hoofd koel met Ruuds Koele Quiz
Lees ook:Wouter van der Goes vervangt Ruud de Wild
Lees ook:Q-ijsblok over de 1 miljoen seconden heen
Lees ook:Het Nieuwe Werken: Sander de Heer en Goeiemorgenshow live vanuit woonkamers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>