Fokke & Sukke snappen niets van RadioRing

Fokke & SukkeDe Televizierring voor tv-programma's moest twee jaar geleden een broertje krijgen: een prijs voor de beste radioshows en radio-dj's. Voor eerst is de strijd rondom de verkiezing enorm te noemen! Kanshebber Rick van Velthuysen wordt volop gesteund door website GeenStijl.nl en daardoor zijn zelfs Fokke & Sukke de weg kwijt…

De creatie Fokke & Sukke van John Reid, Bastiaan Geleijnse en Jean-Marc van Tol volgen al jaren het nieuws op de voet en haken met hun cartoons op een grappige wijze in op de actualiteiten. Je vindt de tekeningen overal, op internet, in de krant en elke werkdag bij in het tv-programma 'De Wereld Draait Door'.

De afgelopen dagen is de aandacht rondom de verkiezing voor de Gouden RadioRing erg groot. Door de steun van GeenStijl aan Rick van Velthuysen snappen Fokke & Sukke vandaag niet precies meer hoe de vork in de steel steekt…

www.foksuk.nl)

Bron afbeelding: foksuk.nl

Volgens de lezers van Radioactive gaat het radioprogramma MIDNR van Rick van Velthuysen de Gouden RadioRing 2008 winnen. GeenStijl gelooft daar ook in, want ze linken zelfs naar de poll-uitslag op deze site, het Radioactive Blog.

Update: Winnaar Gouden RadioRing 2008: Coen & Sander Show

Zie ook:
- Rick van Velthuysen krijgt steun van GeenStijl
- MiddenInDeNachtRick eenmalig terug via GeenStijl
- Giel Beelen adverteert met valse tekst op site Rick
- "MIDNR wint Gouden RadioRing 2008"

Lees ook:MiddenInDeNachtRick eenmalig terug via GeenStijl
Lees ook:“MIDNR wint Gouden RadioRing 2008″
Lees ook:Rick van V.: “Je hebt geen eigen zender achter je staan”
Lees ook:Rick van Velthuysen krijgt steun van GeenStijl
Lees ook:Winnaar Gouden RadioRing 2008: Coen & Sander Show

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>