AutoWeek en Traffic Radio komen met jaarlijkse Carclassics Top 100

‘s Avonds laat, lekker op de A20, niemand om je heen, lekker doorplanken, de cd-speler goed hard… maar wat luister je dan? Traffic Radio en AutoWeek introduceren een nieuwe hitlijst op de Nederlandse radio. De AutoWeek Carclassics Top 100 brengt een uniek overzicht van de 100 favoriete platen die automobilisten graag in de auto willen horen. De unieke hitlijst, die voortaan jaarlijks op Traffic Radio te horen zal zijn, wordt geheel door automobilisten zelf samengesteld. Vanaf 14 september kan op de websites www.trafficradio.nl en www.autoweek.nl worden gestemd op “de lekkerste platen” voor in de auto. De compleet samengestelde lijst wordt op 28 oktober van 9.00 tot 18.00 uur uitgezonden op Traffic Radio.

AutoWeek en Traffic Radio werken al vanaf de start van de verkeerszender samen. Zo brengt de redactie van AutoWeek elke dag op Traffic Radio het laatste autonieuws in een speciaal bulletin. Deze bulletins zijn ook via podcast te beluisteren en worden al meer dan 10.000 keer per maand gedownload.

“Luisteraars kunnen bij ons altijd al hun favoriete Carclassics voor in de auto aanvragen. De aanvragen lopen uiteen van het Filelied van André van Duin tot Traffic van DJ Tiësto en van de Dijk tot klassiekers van Queen. We komen dus echt met een unieke lijst vol verrassingen!”, aldus Lars Schotanus van Traffic Radio.

Maarten Roomer, marketingmanager AutoWeek: “Voor ons is het logisch de krachten met Traffic Radio te bundelen, waar het gaat om informatie en entertainment. Onze nieuwsredactie verzorgt er al geruime tijd wekelijks het laatste autonieuws, deze nieuwe hitlijst is een interessante en leuke uitbreiding van de samenwerking. Ook al omdat we de cd met de Best Of van deze Carclassics Top 100 binnenkort bijsluiten in AutoWeek”

Lees ook:AutoWeek verzorgt autonieuws op Traffic Radio
Lees ook:Traffic Radio krijgt etherfrequentie op AutoRAI 2011
Lees ook:Jente Kater bij Traffic Radio op AutoRAI
Lees ook:Traffic Radio start gepresenteerde programma’s
Lees ook:Right Said Fred opent nieuwe radiostudio Traffic Radio

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “AutoWeek en Traffic Radio komen met jaarlijkse Carclassics Top 100

 1. Karel Helmers

  Geachte redactie!
  ontving vandaag de nieuwe uitgave van Autoweek metaanbod voorgratis Traffic Radio CD. Leuk! Sympathiek aanbod voor zeer oude abonnee die ik ben… Mag ik er ook eentje voor m’n Sinterklaas? Bedankt vast!!
  Karel Helmers

    /   Reply  / 
  1. Adriaan de Boer

   Beste Karel,

   Enkele ex-collega’s van de Volkskrant vragen zich hoe het met je gaat. Meer specifiek is Jacques de Jong geïnteresseerd in een vraaggesprekje met je voor het digitaal verschijnende orgaan van oud-VK’ers, de Volksknar. Van de week verscheen aflevering 200.
   Op internet vind ik alleen deze contactmogelijkheid. Vriendelijke groet,

   Ad(riaan) de Boer

     /   Reply  / 
 2. Karel Helmers

  bij voorbaat blij met CD!

  Karel Helmers

    /   Reply  / 
 3. piet wubben

  Ik rijd per jaar ca 55000 km voor mijn beroep, kan dus best wat goede afleiding onderweg gebruiken van de car classics cd

    /   Reply  / 
 4. J.de Korte

  wil cd graag ontvangen, doch zie niet waar ik die moet bestellen.

    /   Reply  / 
 5. w. de groot

  Wil de gratiscd ook wel ontvangen, maar zie niet waar ik hem kan bestellen.
  Leuke actie ?

    /   Reply  / 
 6. p.c.moelaert

  Wil graag uw 5 december cd ontvangen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>