Gouden Uren terug op Sterren.nl

sterrenVanaf maandag 19 januari start Sterren.nl Radio met een nieuwe programmering. Onder anderen Daniel Dekker, Monique Smit en Marco de Hollander nemen de presentatie van nieuwe en oude vertrouwde programma’s voor hun rekening. Zo is Marco de Hollander als nieuwe diskjockey iedere zaterdag- en zondagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur te horen in het programma De SterrenCarrousel en is het  programma Gouden Uren iedere werkdag te beluisteren tussen 10.00 en 12.00 uur. Daniel Dekker presenteert Gouden Uren van maandag tot en met donderdag en op vrijdag neemt Monique Smit de presentatie voor haar rekening.

Daniel Dekker over Gouden Uren op Sterren.nl Radio; “Ik ben verheugd dit gouden merk mee te kunnen nemen naar het radiostation met een gouden toekomst”, zegt Daniel Dekker die tevens hoofdredacteur is van Sterren.nl. “Er is geen enkele andere zender die de Nederlandse hits van toen en nu brengt. Wij zien het als onze publieke taak om de rijke Nederlandse, voornamelijk volkse muziekcultuur voor een groot publiek levend te houden. We doen dat met een team van dj’s die allemaal een schat aan muziekkennis hebben. Echt een team om trots op te zijn”.

Marco de Hollander presenteert iedere zaterdag- en zondagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur ‘De SterrenCarrousel op Sterren.nl Radio. “Een droom is uitgekomen. Als kleine jongen mocht ik ooit beginnen op zolder bij mijn vader, de beroemde muziekpiraat Disco Henkie, en nu mag ik naar mediastad Hilversum. Dit voelt als een enorme waardering en een prachtige kans om me verder te ontwikkelen op dit mediaplatform” aldus Marco de Hollander.

Frans Duijts krijgt er een extra tijdslot bij in het weekend en is nu zowel op zaterdag als zondag te horen tussen 14.00 en 16.00 uur.  De Weekendborrel, wordt vanaf komende vrijdag gepresenteerd door Daniel Dekker en Corné Klijn. De verschuivingen in de programmering hebben geen gevolgen voor de Sterren.nl Top 20. De langstlopende hitlijst op het gebied van Nederlandstalige en volkse muziek, gepresenteerd door Corné Klijn, blijft op het vertrouwde tijdstippen vrijdag en zaterdag om 12.00 uur.

Jan Papparazzi, Fred Siebelink, John Schaap, Lucas van Leeuwen en Richard van Tijn zijn dagelijks te beluisteren op Sterren.nl Radio. In het weekend zijn, naast Frans Duijts en Marco de Hollander, ook Marcel van Dorssen, Hubert Mol, Dominic Schep en Gertjan Borringa te horen.

Lees ook:Gouden Uren stopt defintief
Lees ook:Laatste Gouden Uren een feit
Lees ook:Zijn de Gouden Uren ten einde?
Lees ook:Sterren.nl Radio nieuwe zender van de TROS
Lees ook:TROS Gouden Uren staat in het teken van het Eurovisie Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>