De laatste uitzending van Crush Radio

Maandag 12 januari was de laatste uitzending van Crush Radio. Precies twee jaar na de opening van The Talentstation stopt het internetradiostation met uitzenden. De reden is zakelijk, het kost geld maar het levert geen rendement. Dit vinden wij heel erg jammer, temeer wij veel jonge radiotalenten een duwtje in de richting van professionele radiostations hebben kunnen geven. 90% van de in totaal 20 talenten (2 x lichting van 10 per jaar) stroomde de afgelopen tijd door naar een radiobaan voor en achter de schermen. Dit percentage was boven onze stoutste verwachting. De talenten stroomde door naar Radio 538, 3FM, Slam!FM, Radio10, 100%NL, Radio1, Radio Veronica en FunX.

Een afscheidsuitzending werd gemaakt door alle talenten van Crush Radio.

 

Lees ook:Veronica zoekt opnieuw jong radiotalent m/v
Lees ook:BNN zoekt nieuw radio en tv talent
Lees ook:NPO denkt met BNN en VPRO over toekomst FunX
Lees ook:Crush Radio live vanuit Beeld en Geluid tijdens de open studio dagen
Lees ook:FunX is welvarend radiostation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>