Ploegenpresentatie Rabobank wielerploegen maandag live op ALLsportsradio

Sportzender ALLsportsradio doet maandag 26 januari live verslag van de ploegenpresentatie van de Rabobank wielerploegen. Vanaf 12.00 uur ’s middags staat de programmering geheel in het teken van de ploegenpresentatie van het damesteam (o.a. Marianne Vos) en het beloftenteam.

De ploegenpresentatie vindt maandagmiddag plaats in het Gemeentehuis van Emmen. De programmering van ALLsportsradio zal maandagmiddag geheel in het teken staan van deze presentatie. De sportzender brengt vanaf 12.00 uur in het dagelijkse sportprogramma ‘ALLsportsradio LIVE!’ live reportages vanuit Emmen en vanaf 14.00 uur wordt de ploegenpresentatie rechtstreeks uitgezonden.

“We zijn de afgelopen maanden al heel actief geweest in wielerland met live verslagen van o.a. het NK baanwielrennen en het NK mountainbike. Mooi natuurlijk dat wij Rabobank en haar ploegen nu ook met ons station dit platform kunnen bieden en ook deze teams de aandacht kunnen geven die ze verdienen”, aldus Lars Schotanus van ALLsportsradio.

Lees ook:24-Uurs marathon bij Radio Emmen
Lees ook:Traffic Radio krijgt etherfrequentie op AutoRAI 2011
Lees ook:Radio Drenthe krijgt steunzender op 99.3 FM
Lees ook:Wereldtournee Mooi Wark in één dag voor Serious Request
Lees ook:Radio 1 Verkiezingsbus peilt verkiezingskoorts Provinciale Staten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>