Sterren.nl Radio nu ook te beluisteren via BingoFM

sterrenlogoDe internetzender Sterren.nl is nu met een paar programma’s ook te beluisteren op de Utrechtse lokale omroep BingoFM. Met een druk op de knop gaf winnaar van ‘Bloed, Zweet & Tranen’, Jason Bouman, afgelopen week het startsein voor de bijzondere samenwerking.

In het vrijdagmiddagprogramma ‘Weekendborrel’ met Corné Klijn en Utrechter Fred Siebelink schoven diverse bekende Nederlandse artiesten, onder wie René Schuurmans, Grad Damen, Django Wagner, Vinzzent en Willem Barth, aan om dit feestelijke moment te vieren. Naast de ‘Weekendborrel’ zijn onder anderen TROS-dj Daniël Dekker met ‘Jouw feestje in de middag’ en John Schaap, ook Utrechter, met ‘Sterrenbingo’ te horen op beide radiostations. Ook de ‘Sterren.nl Top 20’ en de ‘Paradeplaat’ worden wekelijks uitgezonden.

“Sterren.nl ziet het als haar taak om Nederlandse muziek levend te houden voor een groot publiek. Door samenwerking met de regionale omroepen aan te gaan, bereiken wij ons doel en bedienen we een groot en trouw publiek in dit genre,” aldus Paul Siteur, Hoofd Sterren.nl.

Paul van der Lugt, directeur RTV Utrecht: “Het Nederlandse lied is onmisbaar voor de Nederlandse cultuur. Met Bingo FM zagen we dit tien jaar geleden al in. Onze samenwerking met Sterren.nl legt een steviger fundament onder het Nederlandse repertoire.”

Lees ook:Gouden Uren terug op Sterren.nl
Lees ook:Sander Lantinga maakt plaats voor Paul de Leeuw
Lees ook:Publieke omroep wil samenwerken met kranten
Lees ook:Willeke Alberti geëerd met Nostalgia Oeuvreprijs
Lees ook:Muzikale groeten aan Benny Neyman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>