Bart van Hal terug als Marketing Director bij Sky Radio Group

Bart van Hal is maandag 16 november begonnen aan een nieuwe uitdaging bij de Sky Radio Group. Als Marketing Director wordt hij verantwoordelijk voor de complete marketing van de vier radiomerken van de groep: Sky Radio, Radio Veronica, Classic FM en HitRadio. Daarnaast zal er extra focus komen op de groei van de online beluistering en online kanalen die de Sky Radio Group exploiteert. De afgelopen jaren was van Hal werkzaam bij de Lotto als Marketing Manager.

Van Hal is al bekend met de Sky Radio Group. Eerder was hij werkzaam als Marketing Manager van Sky Radio en Classic FM tot hij in april 2008 afscheid nam en bij de Lotto in dienst trad.

De focus in zijn nieuwe functie ligt op de stations Sky Radio en Radio Veronica. Door zijn affiniteit met online-activiteiten zal Bart zich daarnaast sterk inzetten voor de digitale toekomst van de Sky Radio Group. Nu er meer duidelijkheid is rondom de FM-frequenties en de introductie van DAB heeft de Sky Radio Group een naam hoog te houden als aanjager van innovaties in radio.

Bart: “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, maar eigenlijk voelt het alsof ik nooit ben weggeweest. In de succescampagne ‘Hij kan zomaar vallen’ die ik bij de Lotto heb ontwikkeld speelt radio ook een grote rol. Radio maken is 24 uur per dag realtime creativiteit. Die ‘pressurecooker’ dynamiek spreekt mij enorm aan. Ik ben dan ook niet de eerste marketeer en zal ook niet de laatste zijn die juist vanuit de reclame switcht naar radio, of vice versa“.

Lees ook:Uunco Cerfontaine en Niels Hoogland Station Directors voor Sky Radio Group
Lees ook:Nu ook een nieuwe marketing director bij Sky
Lees ook:Bart van Leeuwen verlengt contract met Veronica
Lees ook:Sky Radio Group maakt commercials interactief
Lees ook:Directeur Carlo de Boer vertrekt bij Sky Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>