DJ’s Radio Veronica mogen niet op KX Radio

martijn en danielRadio Veronica DJ Martijn Muijs maakt sinds 2008 deel uit van het hobbystationnetje KX Radio. Maar daar komt binnenkort een eind aan. Dit is te lezen op de Facebook van Martijn Muijs:

Met ex-538-nachtmattie Daniel Daniel deed ik sinds begin vorig jaar elke maandagmiddag een uurtje hobbyzending. En je raadt het al: mijn nieuwe chef Erik de Zwart is minder gelukkig met die nevenactiviteit, en dus is het houdoe en bedankt en tot de volgende keer maar weer.

Om in stijl afscheid te nemen werken we in de resterende 3 uitzendingen het Achterlijk Mooie Liedjes ABC af. Daar waren we net voor de jaarwisseling aan begonnen, maar niet verder gekomen dan de A van Alles Geprobeerd van Het Goede Doel. Dat had ook Against All Odds kunnen zijn of A Change is Gonne Come, want niets is zo discutabel als muzikale smaak.

Afgelopen maandagmiddag 12 januari vond de eerste uitzending plaats van een drietal afscheidsuitzendingen. je hoorde de letters B tot I. Die uitzending beluister je hier terug. Voor de overige twee kun je nog liedjes inzenden.

Lees ook:Martijn Muijs nieuwe dj bij Radio 538
Lees ook:Ach, het is even wennen dat 5-3-8
Lees ook:‘ArensNest’ in voorprogramma Giel Beelen
Lees ook:‘Hey DJ’ Martijn is Muijst Wanted voor 3FM-nightshift
Lees ook:538-dj’s Kim en Martijn uit de kleren (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>