61 Uur wakker blijven goed voor twee tickets EK-finale

Marco Sikman is de winnaar van de Marathon EK-wedstrijden kijken bij Radio Veronica. In het oranje EK-huis voor de studio van Radio Veronica heeft hij vanaf maandagmorgen 08:15 uur tot en met woensdagavond 21:30 uur non stop EK-voetbalwedstrijden gekeken. Die 61 uren wakker blijven werden beloond met de hoofdprijs: het bijwonen van de finale van het EK Voetbal 2008 in Wenen.

De eerste kandidaat verliet al na 29 uur het EK-huis , gevolgd door de tweede kandidaat die woensdagnacht in slaap viel. Kandidaat nummer drie kon woensdagmorgen zijn ogen niet meer openhouden en moest daarom ook het huis verlaten. Woensdagavond om 21:30 uur heeft Marco's enige overgebleven tegenstander Marc op doktersadvies de handdoek in de ring moeten gooien.

Marco Sikman: "De overwinning komt als een verrassing want hier hadden Marc en ik niet op gerekend. Maar ik ben ontzettend blij met deze prijs! Ik voel mij helemaal goed. Een beetje licht in mijn hoofd, maar een goede bloeddruk. Ik had donderdagmorgen zeker nog wel gehaald!".

De winnaar kan nu waarschijnlijk geen EK-wedstrijd meer zien. Letterlijk en figuurlijk, want hij zal eerst een flinke tijd gaan slapen om uitgerust de grote finale te kunnen bijwonen.

Zie ook:
- Afzien tijdens Marathon EK-kijken
- Non-stop EK-wedstrijden kijken bij Veronica's EK Marathon

Meer EK Voetbal:
> Radioactive.blog.nl/ek-voetbal

Lees ook:Afzien tijdens Marathon EK-kijken
Lees ook:Non-stop EK-wedstrijden kijken bij Veronica’s EK Marathon
Lees ook:Radioactive headlines week 24: EK voetbal
Lees ook:Rick van Velthuysen houdt WK-marathon
Lees ook:Mega Marco fan met 538 Hummer en caravan naar Gelredome

1 Reacties // Reageer

One thought on “61 Uur wakker blijven goed voor twee tickets EK-finale

  1. MISTERAMD

    Lol, maar 61u?
    Mijn record staat momenteel op 54u non stop. Ik doe regelmatig een dagje door doen en ben ook nu opnieuw wakker sinds gisteren 11u. Dus binnen 3u ben ik 24u wakker. :)
    Enig minpunt is dan wel dat ik maandag waarschijnljik terug moet gaan werken en dan permiteer ik me dat niet, daar ik fit wil zijn voor op mijn werk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>