Afzien tijdens Marathon EK-kijken

Non-stop EK-voetbalwedstrijden kijken. Dat gevoel heb ik deze week al door elke dag twee wedstrijden te kijken, maar bij Radio Veronica is non-stop ook écht non-stop. Sinds maandag 9 juni zitten vijf luisteraars van Veronica opgesloten in een glazen huis en hun opdracht is om zo lang mogelijk naar EK-wedstrijden te kijken zonder in slaap te vallen. Dag drie is aangebroken en er zijn nog maar twee deelnemers over.

Veronica-luisteraars Kees, Marc, Marco, Henk en Gijs werden afgelopen maandag opgesloten in een oranje gebouw met één glazen wand. Daarin moeten ze non-stop naar EK-wedstrijden kijken en degene die dat het langst volhoudt, krijgt twee tickets voor de finale van het EK 2008.

Na 48 uur televisie kijken zijn alleen Marc en Marco nog over. Zij spelen nu dus al hun eigen finale voor het EK. Kandidaat Marco heeft met een belspel bij 'Kicken Wordt Wakker' op Veronica een uurtje rust gewonnen. Dat is wel lekker wanneer je al ruim twee dagen klaar wakker bent. De finalisten zijn live te volgen via de webcam die in de glazen EKabine staat opgesteld. Het is nu wachten op het moment dat één van de twee overgebleven kandidaten zijn oogleden te lang gesloten houdt.

Zie ook:
- Non-stop EK-wedstrijden kijken bij Veronica's EK Marathon
- Mega voetbal Veronica rolt door Nederland

Meer EK 2008:
> Radioactive.blog.nl/ek-voetbal

Lees ook:61 Uur wakker blijven goed voor twee tickets EK-finale
Lees ook:Non-stop EK-wedstrijden kijken bij Veronica’s EK Marathon
Lees ook:Rick van Velthuysen houdt WK-marathon
Lees ook:Radioactive headlines week 24: EK voetbal
Lees ook:MiddenInDeNachtRick vanaf Leidscheplein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>