Koninginnedag op Radio 5 Nostalgia

Radio 5 Nostalgia viert op vrijdag 30 april van 06:00 tot 19:00 uur een gezellige Koninginnedag. De nostalgische publieke zender doet sfeerverslag van de activiteiten van de Koninklijke familie tijdens de Koninginnedagviering live vanuit Zeeland en vanaf andere plekken in Nederland waar Koninginnedag wordt gevierd.┬áDe luisteraars die houden van traditie, koningsgezind zijn en dierbare herinneringen hebben aan het koningshuis en leden van de Koninklijke familie kunnen…

op 30 april bij Radio 5 Nostalgia hun hart ophalen.

Verslaggevers volgen de belevenissen van de Koninklijke familie op de voet en nemen de luisteraar mee naar het hart van de Zeeuwse activiteiten in Middelburg en Wemeldinge.

In Utrecht gaan verslaggevers met luisteraars de vrijmarkt op om spullen op de kop te tikken. Een taxateur taxeert de waarde van de nieuwe aankopen en misschien wordt er wel een topstuk tussen de rommel ontdekt.

Voor meer informatie, zie ook Radio5.nl.

Lees ook:Radio 1 met Koninginnedag live vanuit Middelburg
Lees ook:Ouderwetse Koninginnedag op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Radio 1 kleurt donderdag volledig oranje
Lees ook:Radio 1 verslaat Koninginnedag vanuit Limburg
Lees ook:Caz! wijkt op Koninginnedag uit naar Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>