Bohemian Rhapsody opnieuw op nummer 1 in de Top 4000

Na bijna een maand lang Top 4000-hits op Radio 10, is het op woensdagmiddag 24 december om iets voor 17:00 uur tijd voor de ontknoping. Luisteraars van Radio 10 hebben ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen naar de nummer 1-positie gestemd in de Grootste Hitlijst Aller Tijden.

Meer dan honderdduizend Radio 10-luisteraars brachten hun stem uit op de hits uit bijna vijftig jaar Top 40. ‘Angels’ van Robbie Williams haalde net iets minder stemmen binnen dan Queen en eindigde op de tweede positie in de lijst. De derde plek is voor ‘Billie Jean’ van Michael Jackson. ‘Hotel California’ van The Eagles viel net buiten de top 3 en eindigde op een vierde plek. Nieuwkomer in de top 10 is Pharell Williams met ‘Happy’ op de zesde plek. De tiende editie van de Top 4000 was vanaf 1 december te horen op Radio 10. ‘Bohemian Rhapsody’ staat voor het 5e jaar op rij op nummer 1.

Lees ook:Sky Radio besluit 2008 met ‘#1 Top 101′
Lees ook:Michael Jackson bestormt opnieuw de Top 40
Lees ook:Luisteraars BBC: ‘Billie Jean’ beste dansplaat
Lees ook:Top 2000 op Radio 2 van start
Lees ook:Ramses Shaffy domineert top 10 van Top 2000

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bohemian Rhapsody opnieuw op nummer 1 in de Top 4000

  1. Don

    Heerlijke lijst met al die oude Top 40 hits!
    Veel aantrekkelijker voor mij als Top 40 liefhebber, dan de gehypte Top 2000 van de staatsradio 2.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>