Oudejaarsconference Pieter Derks op Radio 1

radio1-pngTegenwoordig weten we niet beter dan dat oudejaarsconferences op televisie thuishoren, maar niets is minder waar, BNN en Pieter Derks hebben namelijk bedacht dat je met zoiets traditioneels als een oudejaarsconference de overtreffende trap moet kunnen bereiken: door net als vroeger met Wim Kan de conference lekker knus op de radio uit te zenden. Daarom zendt Radio 1 op oudejaarsavond sinds jaren weer een oudejaarsconference uit.

Arjan Penders, eindredacteur BNN Radio 1, heeft de voorstelling al gezien: ‘Een oudejaarsconference gaat natuurlijk pas in première op de allerlaatste dag, maar wat Pieter neerzet in de try-outs is een erg humoristische samenvatting van het afgelopen jaar. Tussen de lach en de relativering door dacht ik vaak aan alle luisteraars op oudejaarsavond en realiseerde me dat die met Pieter Derks op treffende wijze 2013 uit gaan.’ Derks zegt er zelf het volgende over:  ‘Ik ben trots dat mijn oudejaars op de radio wordt uitgezonden, zoals de traditie ooit begonnen is’.

Mocht je de conference willen horen, zorg dat je om 20:30 met het hele gezin bij de radio zit, dan kun je ‘m namelijk beluisteren op Radio 1. De uitzending duurt tot 22:00.

Lees ook:Update | Meest irritante radiocommercial bekend
Lees ook:Guido Weijers kaal het nieuwe jaar in?
Lees ook:Top 2000 In Concert: Alain Clark, Waylon, Miss Montreal en Lucie Silvas
Lees ook:Guido Weijers scoort niet, maar wint wel weddenschap
Lees ook:Guido Weijers toch niet op 3FM met Jezus-conference?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>