Radiozenders passen programmering aan na overlijden Prins Friso

Radio 1Prins Friso is vanmiddag overleden, als reactie daarop hebben Radiozenders per direct hun programmering aangepast. De NOS nam op Radio 1 met Tim Overdiek de zender over voor een extra Radio 1 Journaal. Nieuwszender BNR gaat momenteel gewoon door met Mediazaken. 538 meldt dat ze een aangepaste programmering hebben en ook Radio 2 past de programma´s iets aan. Sky Radio past de muziek aan en geeft extra nieuws updates. Overige zenders melden het nieuws in nieuwsbulletins.

De OLON meldt dat Lokale omroepen hun programmering NIET hoeven aan te passen. Friso was geen lid van het Koninklijk Huis. Indien de RVD en/of NOS een ander advies geeft zal de OLON de lokale omroepen hierover zo spoedig mogelijk informeren.

Lees ook:OLON wil digitale doorgifte lokale omroepen
Lees ook:OLON: “Lokale omroepen moeten SENA niet betalen”
Lees ook:Lokale omroepen willen gelijke kansen digitale radio
Lees ook:Nominaties voor Lokale Omroep Awards bekend
Lees ook:OLON schrijft brieven naar ministeries OCW en EZ

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>