Nieuwe NPO-logo’s mogelijk uitgelekt

1494Logo-NPORadio2

Om meer herkenbaarheid te krijgen komt de naam NPO terug in de logo’s van de radio- en televisiezenders van de publieke omroep. Inmiddels zijn via Mediamagazine.nl de mogelijke logo’s uitgelekt. De kosten voor de naamswijziging zijn niet niks in deze tijd van bezuinigingen, in totaal kost het 153.000 euro, daarvoor is 93.000 euro voor de vormgeving en 60.000 voor de doorvoering. 

De logo’s van Radio 1, Radio 2, 3FM en FunX zijn zo goed als gelijk gebleven met de toevoeging NPO erbij. Voor Radio 4, Radio 5 en Radio 6 zijn de logo’s meer aangepast.

Volgens de woordvoerder van de Raad van Bestuur van de NPO, Etienne Buijs, is er nog geen definitief besluit genomen over de logo’s. ”Niet per wanneer en ook nog niet of er per definitie nieuwe logo’s komen. We doen dit ter voorbereiding op eventueel komende ontwikkelingen, zoals elke organisatie. Anders loop je achter de feiten aan op het moment dat het wel aan de orde is.”

Een overzicht van de nieuwe logo’s van de radiozenders:

1493Logo-NPORadio1 1494Logo-NPORadio21495Logo-NPO3FM 1496Logo-NPORadio4 1497Logo-NPORadio5 1498Logo-NPORadio6 1499Logo-NPOFunX

 

 

 

 

Ook de TV-zenders van de NPO krijgen een nieuw logo, die vind je hieronder:

1500Logo-NPO11501Logo-NPO21502Logo-NPO3

Lees ook:Nieuw logo voor Radio 1
Lees ook:Schrikkeldag de best betaalde dag van het jaar
Lees ook:NPO introduceert nieuwe website en logo
Lees ook:Idioot! Fan tatoeëert logo Q-music op schouder
Lees ook:Q-music België ook over op het nieuwe logo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>