Mattie & Wietze maken kerstplaat

mattie en wietzeDe ochtendjocks Mattie & Wietze van Q-music komen met een kerstsingle. Het idee voor de single komt van luisteraar Fred. Hij vond dat Mattie & Wietze zich na hun ‘succesvolle’ WK-single nog ook maar eens moesten wagen aan een eigen kerstliedje. De WK-hit ‘Kop die bal in de Goal’ werd 300.000 keer bekeken op Youtube en de opbrengst ging naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

De dj’s duiken de studio in en het resultaat hoor je ongetwijfeld heel snel in de ochtendshow. Verwacht trouwens niet een geheel nieuw liedje, want de sambaballen van de WK-hit worden ingeruild voor kerstbellen. Ook zal de tekst worden aangepast.

Lees ook:Het Q-music huwelijk
Lees ook:Q-music begonnen met de Top 500 van de zomer
Lees ook:Mattie en Wietze voortaan ook in het weekend op Q-music
Lees ook:Reclamehits Top 30 op Q-music
Lees ook:Mattie & Wietze lanceren scheurkalender

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>