Mattie en Wietze willen de nummer 1 van de ochtend worden

mattie en wietzeAan ambitie geen gebrek bij Q-music. Eerder las je hier al dat Q-music sinds de laatste luistercijfers bovenaan staat  in de belangrijke doelgroep 20/35. En nu zeggen Mattie en Wietze, de ochtendjocks van Q-music, in het Parool dat ze de best beluisterde ochtendshow van Nederland willen maken. Dat betekent dus dat zowel Giel op 3FM en Evers Staat Op op 538 moeten worden ingehaald. Maar dat hoeft niet al morgen zo te zijn zegt Wietze de Jager: Dat gaat langzaam: veel luisteraars hebben de radio afgestemd op een vaste zender en wisselen niet zo snel. Het duurt sowieso nog wel een jaar of vijf voordat we het best beluisterde programma zouden kunnen zijn.”

Zijn collega Mattie Valk wil vooral meer bekendheid krijgen voor ze doen: „Ik hoop dat over twee jaar iedereen weet wie Mattie en Wietze zijn. Dat is nu nog niet het geval.” Verder gaat hij in op kritiek op de ochtendshow van Edwin Evers: Hij zou zijn radioshow moeten vernieuwen, maar hij maakt nog altijd een enorm goed programma. Als je bovenaan de ranglijst staat, heb je niks meer te winnen. Wij moeten gewoon streven naar een beter programma; geen foutjes meer maken in onderwerpkeuze, meer feeling krijgen met de ochtend.”

Lees ook:Het Q-music huwelijk
Lees ook:Q-music begonnen met de Top 500 van de zomer
Lees ook:Mattie en Wietze voortaan ook in het weekend op Q-music
Lees ook:Reclamehits Top 30 op Q-music
Lees ook:Mattie & Wietze maken kerstplaat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>