Mattie en Wietze voortaan ook in het weekend op Q-music

MattieWietzeMisschien ken je ze nog wel, de schreeuwende reclameborden voor Mattie en Wietze waar op werd geroepen dat ze ‘elke dag’ op Q te horen waren. Dit wordt dan nu ook werkelijkheid, want de ochtendshow van Q-music is voortaan 7 dagen per week te horen tussen 6 en 9.

Mattie liet eerder via twitter weten dat hij tegenwoordig in het weekend vrijwel niet meer kan uitslapen dankzij zijn bioritme, dus waarom zou je dan niet gewoon een programma doen. Onder dat motto begint vanaf aanstaande zaterdag de weekendeditie van Mattie en Wietze.

In het programma wordt voornamelijk veel muziek gedraaid en wordt er teruggekeken op de afgelopen week.

Lees ook:Q-music zendt film Titanic uit
Lees ook:Het Q-music huwelijk
Lees ook:Reclamehits Top 30 op Q-music
Lees ook:Q-music begonnen met de Top 500 van de zomer
Lees ook:Mattie en Wietze worden papa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>