Exacte eindstand Q-ijsblok: 2.691.140 seconden

De sleutel van het Q-ijsblok in de vorm van een Porsche is donderdagavond op de grond gevallen. Daarmee is de actie van Q-music voorbij, maar het was donderdag nog niet bekend hoeveel seconden het exact het geduurd heeft voordat de sleutel viel. Notaris Nancy Prins heeft de secondenteller sinds de start van de actie op 5 januari nauwlettend in de gaten gehouden. Vanochtend maakte zij bij Ruuddewild.nl de eindstand bekend: 2.691.140.
 

De actie met het Q-ijsblok bestond uit een grote klomp ijs in de vorm van een Porsche. In de hart van het ijsblok zat de sleutel van een échte Porsche en de persoon die het exacte aantal seconden wist te raden, wint de auto die langer meegaat bij temperaturen van boven het vriespunt.

Nu de eindstand bekend is, gaat Q-music op zoek naar de winnende sms. Het gaat er om wie als eerste de juiste voorspelling heeft gedaan of er het dichtst bij in de buurt zit. Om het spel zo eerlijk mogelijk te laten verlopen vervallen alle sms-berichten van de laatste 24 uur voor het vallen de Porsche-sleutel. De winnaar van de Porsche Cayman wordt vrijdagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur bekend gemaakt bij Jeroen van Inkel.

Zie ook:
- Sleutel Q-IJsblok is gevallen

Lees ook:Sleutel Q-IJsblok is gevallen!
Lees ook:Winnares Q-ijsblok zat er 65 seconden naast
Lees ook:Q-ijsblok over de 1 miljoen seconden heen
Lees ook:Het kan niet meer lang duren met deze temperaturen
Lees ook:Q-music haalt het ijsblok weer uit de vriezer

1 Reacties // Reageer

One thought on “Exacte eindstand Q-ijsblok: 2.691.140 seconden

  1. POL

    Lekker Nancy ;)

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Q-ijsblok: een blok ijs gevallen, nog geen sleutels op de grond | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>