Edwin Evers vanavond te gast in de TV Show

Vanavond is 538 DJ Edwin Evers te zien in de TV Show van Ivo Niehe. Afgelopen vrijdag blikte Edwin in zijn ochtendprogramma vooruit op de uitzending van vanavond. Luister dat gesprek hier terug. Op de vraag van Edwin wat Ivo het hoogtepunt vond van zijn bezoek aan Hardenberg antwoordde Ivo: ”Je hebt 40 minuten over je vriendin zitten praten. Dat vond ik wel een eyeopener. Hoe jullie eten samen, opstaan en hoe heerlijk ze het vindt dat je ’s avonds om 20.00 uur naar bed gaat… Dat haalt zeker de oudejaarscompilatie.”

In de uitzending zie je bijzondere fragmenten uit ‘Evers Staat Op’, legt Edwin uit hoe hij zijn typetjes maakt, waarom hij zijn privé-leven maximaal afschermt en hoe hij zich verheugt op de grote theatertournee met zijn Edwin Evers Band.

De TV-Show is vanavond te zien na Boer zoekt Vrouw op NPO 1 rond 21:25 uur.

Lees ook:10-Jarig jubileum Edwin Evers hele dag op Radio 538
Lees ook:Edwin Evers is broertjes De Boer dankbaar
Lees ook:Edwin Evers wint Marconi Oeuvre Award
Lees ook:Jubileumuitzending Edwin Evers gaat 18 uur duren
Lees ook:Edwin Evers uit logeren bij Bløf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>