Gaan Coen en Sander naar 538?

De Coen en Sander show van BNN op 3FM gaat volgens de Telegraaf dit najaar verhuizen naar Radio 538. Volgens de krant komen ze dan op de plek van Ruud de Wild terecht. Zowel 538 als BNN willen geen commentaar geven op de mogelijke overstap van Coen en Sander. Toen de Telegraaf Ruud de Wilde belde zei hij: “Dit bericht overvalt me, ik lig met griep in bed. Neem alsjeblieft contact op met Radio 538.” Wordt vervolgd…

Update: De Telegraaf is stellig en meldt dat diverse bronnen uit de radiowereld hebben bevestigd dat Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de overstap maken naar Radio 538. Wat voor gevolgen de overstap heeft voor de tv-carriere van Sander is niet bekend. Ook is volgens de ochtendkrant nog niet duidelijk of het succesvolle Coen & Sander Fest ook mee gaat. Coen en Sander hebben vooralsnog zelf niet gereageerd.

Lees ook:Coen en Sander vanaf 1 september op Radio 538
Lees ook:Coen en Sander zo ‘trots als een aap met zeven lullen’
Lees ook:Drie jaar Coen en Sander Show op 3FM
Lees ook:Sander Lantinga: “Geen revolutie teweeg brengen”
Lees ook:Coen & Sander zijn de Bert & Ernie van de radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>