Boer Tom grap van Edwin Evers erg goed gelukt

Een groot interview in het AD vandaag met 538-dj Edwin Evers. Één van de aanleidingen is de boer Tom grap die hij afgelopen maandag uithaalde met zijn luisteraars. Verder zie je Edwin deze week elke avond in RTL Late Night met zijn Edwin Evers Band.

Hij kan er nog steeds hard om lachen. Dat zoveel mensen – en vooral media – in zijn grap over boer Tom zijn getrapt, blijft leuk, vertelt 538-dj Edwin Evers. ,,Wat een grap. Elk seizoen van Boer Zoekt Vrouw staan de kranten vol met insinuaties dat de boeren al lang een vrouw aan de haak hebben geslagen. Dus toen ik vorige week in de radio-uitzending kort met boer Tom sprak, dacht ik: ha, dat kan ik mooi gebruiken voor een grap. Ik monteer er gewoon een stem van een vrouw tussendoor, doe alsof dat zijn vriendin en klaar is het. Heel simpel. Het verbaast me toch elke keer weer dat veel mensen er in trappen. Want als je goed luistert, weet je dat ik ditzelfde gesprek al een week eerder heb gevoerd. Maar ach…

Het is niet alleen grappen maken deze week. Evers’ dagen zitten op dit moment tjokvol. Hij is 5 dagen achter elkaar samen met zijn Edwin Evers Band te zien bij RTL Late Night. En zijn gewone ochtendshow gaat gewoon door. ,,Deze week vind ik het wel zwaar. Ik lig pas tussen half een en een uur in bed en sta om kwart voor zes op. Dat zijn wel korte nachten.

Het hele interview lees je hier. (AD)

Lees ook:Edwin Evers hele week te gast in RTL Late Night
Lees ook:Edwin Evers vanavond te gast in de TV Show
Lees ook:Edwin Evers met Frank de Boer imitatie op 3FM
Lees ook:Edwin Evers: Geluk dat mensen geld aan mijn kunstje verdienen
Lees ook:Edwin Evers is broertjes De Boer dankbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>