Barend en Wijnand maken radio-uitzending voor doven

Barend en Wijnand duiken vanavond vanaf 18:00 uur op 3FM  in de wereld van doven en slechthorenden. Kunnen doven überhaupt van muziek genieten? En wat voor soort muziek vinden zij dan fijn om naar te luisteren? En wat weet jij eigenlijk over doven en slechthorenden? Met behulp van een gebarentolk gaan Barend en Wijnand een dovenvriendelijke radio-uitzending maken. Voor meer informatie over deze speciale uitzending klik je hier.

Lees ook:3FM maakt radio-uitzending voor doven
Lees ook:Radio 2 presentator Henk van Steeg beklimt Alpe d’Huzes
Lees ook:Barend en Wijnand doen verslag van training Alpe d’Huzes voor 3FM
Lees ook:Genomineerde 3FM Serious Talent Award bekend
Lees ook:Joey Koeijvoets en Wijnand Speelman nieuwe DJ’s in 3FM-nacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>