Waar komt het Glazen Huis in 2016?

Serious-Request-logoDit jaar staat het Glazen Huis in Heerlen. Dat staat al vast. Eind april komt er een antwoord op de vraag waar 3FM in 2016 neerstrijkt met Serious Request. Tot eind februari kunnen steden zich aanmelden bij 3FM. Volgens de zender heeft zich op dit moment nog geen enkele stad officieel aangemeld om zich kandidaat te stellen voor 2016.

Deventer, Apeldoorn, Utrecht, Amersfoort en Spijkenisse zouden in ieder geval geïnteresseerd zijn in het Glazen Huis 2016. Geen van de steden heeft zich tot nu toe officieel gemeld zegt 3FM tegen Radiofreak. In Apeldoorn is nog twijfel, omdat de stad in 2016 wellicht ook de start van de wielerronde Giro d’Italia mag organiseren. Twee grote evenementen zou te duur worden zegt burgemeester John Berends tegen de krant de Stentor.

In Deventer zijn Groenlinks en D66 enthousiast over de organisatie van Serious Request zeggen de politieke partijen in de Stentor. “Deventer is met haar prachtige historische binnenstad en pleinen het perfecte decor voor Serious Request. Ook de vele, authentieke winkels en de oergezellige cafés en restaurants maken dat Deventer een serieuze kandidaat is voor Serious Request 2016”. (Radiofreak)

Lees ook:Nog vier steden op shortlist voor Glazen Huis
Lees ook:Hevige strijd tussen steden om het Glazen Huis
Lees ook:Eindhoven bood 250.000 euro voor Glazen Huis
Lees ook:Shortlist 3FM Glazen Huis 2009 bekend
Lees ook:Glazen Huis staat dit jaar in Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>