Recordopbrengst voor Serious Request 2014

Daniël DekkerSerious Request 2014 zit er op. De actie van NPO 3FM voor het Rode Kruis heeft dit jaar een recordbedrag van 12.380.438,- euro opgeleverd. Zes dagen lang zaten de drie dj’s Coen Swijnenberg, Domien Verschuuren en Gerard Ekdom opgesloten in het Glazen Huis, dat dit jaar in Haarlem stond. Het doel van dit jaar was: vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

De meest aangevraagde plaat van Serious Request 2014 is afkomstig van Gary Fomdeck met ‘I’ll Be There This Christmas’. De plaat leverde in totaal maar liefst 69.000,- euro op. Op twee staat Galantis met ‘You and I’ en Claudia de Breij’s ‘Mag Ik Dan Bij Jou’ op 3.

Op 3FM wordt nu de ‘Top Serious Request’ uitgezonden. Tot oudejaarsdag 10:00 uur zijn de meest aangevraagde platen van de afgelopen week te horen.

Lees ook:2.402.675,- euro na twee dagen Serious Request
Lees ook:Drie dj’s Serious Request halverwege
Lees ook:Serious Request begonnen aan laatste dag
Lees ook:Wat gebeurt er na het Glazen Huis op 3FM?
Lees ook:Vanavond in Eindhoven: eindshow Serious Request 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>